Bemutatkozás

 

Az Aesthetic plasztikai sebészet segít megvalósítani elképzeléseit, bármely szépészeti beavatkozási területről is legyen szó.

mellnagyobbítás a plasztikai sebészet egyik legelterjedtebb és leggyakrabban kért eljárása. A szilikon implantátumokat közel negyven éve használják a mellek méretének növelésére, éppen ezért a műtét egyre biztonságossága egyre nőtt. Hasonlóan keresett eljárások a mellfelvarrás, a zsírleszívás, a hasplasztika, illetve az arcplasztika, valamint az arc különböző területeinek esztétikai operációi: az orrplasztika, a szemhéjplasztika és a fülplasztika.

Dr. Urszán Albert plasztikai sebész
 

A 21. században a plasztikai sebészeti szolgáltatások egyre könnyebben elérhetőek a szépülni vágyóknak. Nagy jelentősséggel bír azonban, hogy hiteles információk birtokában hozzuk meg az életre szóló döntésünket. Az első személyes találkozó, konzultáció az egyik legfontosabb eleme a sikeres plasztikai műtétnek, hiszen a várható eredmény megtervezésekor számos tényezőt kell a pacienssel együtt, egyéni adottságokra és elvárásokrara szabva mérlegelni.

Az Aesthetic plasztikai sebészet célja, – a nemzetközi szakirodalom tanulmányozásával, plasztikai és esztétikai sebészeti kongresszusok látogatásával –, hogy napra kész tájékozottságot biztosítson, a beavatkozások eredményességét, és biztonságosságát a legkorszerűbb technikai eljárások felhasználásával növelje.

Jelentkezés az ingyenes konzultációra itt!
 

A másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Urszán Albert plasztikai sebész neve garancia, hogy a beavatkozás a legnagyobb körültekintéssel történjen, és az eredmény a lehetőségekhez képest a legjobb legyen. Pácienseink teljes körű tájékoztatást kapnak a műtét menetéről, lehetőségekről, a várható eredményről, az esetlegesen fellépő szövődményekről, és a kockázati tényezőkről.

A plasztikai sebészetnek több évezredes hagyománya van. Hiteles források bizonyítják, hogy plasztikai sebészeti jellegű beavatkozásokat már évezredekkel ezelőtt végeztek Egyiptomban és Indiában. Az egyik orrpótló műtéti eljárást máig is indiai lebenynek hívják. A középkori Európában orrpótlásra a felkarról vett nyeles bőrlebenyt alkalmazták, és többek közt híres sebész családok végezték a műtéteket.

A plasztikai sebészet története

Plasztikai sebészetünkön végzett hasplasztika lehetőséget nyújt a megereszkedett bőr és a felesleges zsírszövet eltávolítására. A beavatkozás hatására a has megjelenése feszesebbé válik. Nagyobb súlyváltozást követően, vagy szülés után a hasi területen súlytöbblet alakulhat ki, aminek következtében logó bőr keletkezhet. Ez igen kellemetlen problémákat okozhat a mindennapokban, gondoljunk itt a sportolásra vagy akár az önértékelési zavarok kialakulására. A kellő eredmény elérése érdekében a hasplasztika bizonyos esetekben deréktáji zsírleszívással kombinált műtéti beavatkozással történik. A műtétre altatásban kerül sor, melynek ideje általában 2-2,5 óra.