fbpx

Miért válasszon minket?

  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebész, 25 év szakmai tapasztalattal
  • Ingyenes, kötelezettségek nélküli konzultáció
  • Személyre szabott, a páciens adottságait és elvárásait figyelembe vevő műtéti technika alkalmazása
  • Minőségi és modern anyagok és eljárások
  • Konzultáció, vizsgálat és műtét egy helyen
  • Budapest II. kerületében, könnyen megközelíthető helyen
  • A műtétek ára tartalmazza az altatást, a klinikai tartózkodást, a varratszedést valamint a kontroll vizsgálatokat
  • Konkrét eredményekre nincsen garancia, a valós eredmények eltérők lehetnek!

B-Lite mellimplantátumok - az implantatumok legújabb generációja

A plasztikai sebészek, és az emlőnagyobbításon átesett páciensek körében közismert az a tény, hogy egy bizonyos nagyság felett az implantatumok súlya változatos problémák forrása lehet. Míg a 80-as évek körül az implantátumok átlag nagysága 250 cc körül volt, napjainkban az átlag már meghaladta a 300 cc-t.
Az egyre nagyobb volumenek, azonban egyre nagyobb súllyal is járnak. Ez okozhat olyan a kellemetlenségeket, mint a mozgás, illetve futás közben kialakuló, gravitáció okozta többlet teher, mely idő előtti megereszkedéshez, hátfájáshoz, és egyéb, esztétikai hátrányokkal járó elváltozásokhoz vezethetnek.

B-Lite implantatumok ezen problémák megoldására hivatottak. A hagyományos implantátumok súlya annyi gramm, ahány köbcenti. Ezek az új típusú implantátumok 30%-kal könnyebbek. Ez azt jelenti, hogypéldául egy 500 cc-s B-Lite implantatum súlya egy 335-ös hagyományos implantátum súlyával egyezik meg, egy 335-ös pedig egy 225 cc-sel.

Implantátum méret (cc) Hagyományos implantátum súly(g) B-Lite implantátum súly(g)
260 260 195
395 395 296
650 650 488
810 810 608


Ezek a számok határozottan mutatják, az előnyét a mindennapi életben, a mozgás, futás, sportolás tekintetében. A melltartó elhagyható nyáron egy polónál, illetve estélyi ruháknál, anélkül, hogy az idő előrehaladtával a szövetek rugalmasságának csökkenése miatt bekövetkező megereszkedés idő előtt bekövetkezzen. Külső faluk hasonló, mint a legutolsó generációs, hagyományos implantátumok szivárgásvédelemmel (barrier) ellátott burka, belül szintén nem elfolyósodó szilikon géllel töltött.
B-Lite mellimplantátum
A gél azonban szilikát mikro-szemcsékkel dúsított, mely biztosítja a könnyebb fajsúlyt. A szilikát mikro-szemcsék biokompatibilisek, más orvostechnológiai eszközökben is megtalálhatóak.

Az újítás több év kutatásainak terméke. Az utolsó két évben 50 önként jelentkezőnél ültették be, 94%-os elégedettséggel. Pár hónapja megkapta az IOS, és CE minősítást is. Az implantátumok gyártásában nagy tapasztalattal rendelkező német gyárban állítják elő. Európában „ezekben a pillanatokban” kezdték el bevezetését. Az elkövetkező hetekben tervezem a világon, és az európai unión belül az elsők közt, hazánkban viszont az elsőként a beültetését. A forradalmi újítás egyetlen „hátránya”, hogy míg az implantatum súlya a hagyományos 1/3-a, addig az ára a háromszorosa.