Mellplasztika

Konkrét eredményekre nincs garancia, a valós eredmények eltérők lehetnek!

A mellplasztika különböző műtétek összefoglaló neve. A női mell az egyik leggyakoribb testtáj, amelyen esztétikai vagy helyreállító műtét elvégzésére kerül sor.

A mellplasztika fogalomköre

Magába foglalja a mellfelvarrást, a mellkisebbítést, a mellnagyobbítást, a mellek alaki deformáltságának a megszüntetését, esetleg a mellbimbón végzett műtéteket is.

Az általunk használt szilikonok, Magyarországon forgalmazottak európai és amerikai szabványnak egyaránt megfelelnek. A szilikon tartalmúak tapintata felel meg leginkább a női mell tapintatának, a sóoldattal töltöttek keményebbek.

Rendelkezésünkre állnak olyan tudományos, klinikai adatok, hogy a szilikon zselével töltött implantátumok nem okoznak semmilyen betegséget.

A szilikon implantátumok nem befolyásolják hátrányosan a terhességet, sem a szoptatást, sem a szoptatott gyermek egészségét.

A műtét legtöbbször altatásban történik, mely után 1 napos bent tartózkodás szükséges. Otthonra szorító melltartó viselése javasolt 3-4 hétig. A műtét után 1 héttel akár munkába is lehet állni.

Mellplasztika műtétek

Az egyes műtét típusok ismertetője (szöveges és képes) a következő linkekre kattintva érhetőek el:

Biztonságos mellnagyobbítás folyamatosan ellenőrzött, orvosi kontroll alatt álló modern implantátumokkal és professzionális orvosi eszközökkel.

Mellnagyobbítás

A mellfelvarrás célja a megereszkedett mellek helyzetének és alakjának megfelelő korrekciója a szép hatás érdekében.

Mellfelvarrás

Kombinált műtéti eljárás alkalmazása olyan esetekben, amikor a szimpla mellnagyobbítás vagy felvarrás nem vezetne tökéletes eredményhez.

Mellfelvarrás és nagyobbítás

Mellkisebbítés válhat szükségessé ha a mell nagysága tartási zavarokat, hát fájdalmat, vagy a sportolást és a mindennapi életet akadályozó kellemetlenséggé válik.

Mellkisebbítés

A nők leggyakoribb mellfejlődési rendellenessége, hogy a két mell alakja, nagysága, formája a pubertáskortól teljesen különbözővé válik. Ezzel a műtéti eljárással tökéletesen korrigálható az elváltozás.

Aszimmetrikus emlők

A férfi emlőmirigyek kóros (nőies, esztétikailag zavaró) megnövekedésének helyreállító műtéte.

Gynecomastia